What doesn't kill you makes you stronger

Mina favorit låtar just nu....

Kategori: Favoriter

är helt klart två låtar från Bruno Mars:
 
-Young girls
-Locked out of heaven
 
Young girls hörde jag för första gången igår under Victoria Secret Fashion Show och Locked out of heaven för någon vecka sen. Dem går i alla fall på repeat om och om hela tiden här! Kan bara inte sluta lyssna. Sååå jäääkla bra! Bruno Mars är helt klart en av mina favorit artister, han är sååå jäkla grym så att det inte är sant! 
 
 
 
Ååå rätt söt för den delen också....
 
 
 

24, 25 och 26:e december

Kategori: Allmänt

Jag har haft en jättebra och mysig jul! Julafton spenderades första halvan av dagen hos mormor med kusin å moster och andra halvan hemma hos mig med familj och farmor. Det blev mycket gröt, godis, lussekatter, julmat, efterrrätt och julmust så jag var rätt propp mätt vid dagens slut. Sedan är jag även väldigt nöjd med julklapparna jag fick: pengar, presentkort, doftljus, koffert, skålar (till min framtida lägenhet) och nagellack m.m.
 
Igår var det släktträff hos morfar ute i Norrtälje där det bjöds på jullunch och tårta till efterrätt.
Mycket trevligt! På kvällen bänkade jag mig framför tvn för att kolla Victoria Secret Fashion Show, hade tänkt äta lite godis till det men så blev det inte.....
 
Idag så var jag på plats i Nacka Forum redan en kvart innan det öppnade. Ville vara en av de första in på Gina Tricot för att se om det fanns något att fynda på mellandagsrean. Hade hoppats på att en tröja jag länge suktat efter skulle vara på rea men icke sa nicke men jag köpte den ändå + en hoodtröja i vinrött som var på rea. Så nu e jag glad! Därefter vandrade jag runt i alla möjliga butiker för att hitta fler fynd men tyvärr så föll inget mig i smaken. Som vanligt med andra ord. 
 
Tyvärr så har jag inga bilder från någon av dagarna ovan då jag är sämst på att komma ihåg att fotografera så ni får nöja er med några nytagna webcam bilder på mig istället!
 
 
 
 
 
 
 

Dan före doppare dan och 4:e advent

Kategori: Allmänt

Jaa imorn så är det julafton! Äntligen, så mysigt! 
 
Idag så åkte jag till Nacka Forum för att kolla på Ur och Penn efter några halsband jag tidigare spanat in. Åh vilken tur jag hade, de fanns där och ännu lyckligare blev jag när jag såg att det var 50% på alla smycken, wohoo! Hade lite svårt att bestämma mig först vilka jag skulle köpa men efter lite fundering fick dessa tre här nedan följa med hem.
 
 
Gillar dem väldigt mycket! Bra kap jag lyckades göra!
 
När jag kom hem åt jag lite lunch innan jag gosade ner mig i sängen och satte på en film, Morden i Midsomer, som jag precis kollat klart på. Älskar verkligen den serien, riktigt bra!
Nu ska jag kolla in nelly's rea som jag nyss fick ett sms om, hoppas dem har något snyggt man kan klicka hem :)
 
Ha en fortsatt trevlig 4:e advent!

22 december

Kategori: Allmänt

Nu sticker jag snart in till stan för att träffa Sarah och Sahra och trängas med resten av svenska folket. Men jag har vässat armbågarna so i'm ready! ;) Ha en bra dag!
 
 
 
 

Basics

Kategori: Favoriter

 
Jag vill fylla ut min basgarderob och dessa två färger får gärna flytta in. Har sedan tidigare redan flera färger i denna t-shirt men den är så otroligt skön så fler skadar väl inte?! 
Gina Tricot, 149 kr/st

18 december

Kategori: Allmänt

Idag är det bara 6 dagar kvar till julafton, woho woho woho!
 
Idag var det också de sista seminariet nu innan jul så nu har jag jullov! Det var ett bra tag sen man kunde säga det. Men fan vad skönt! I need it!! BIG TIME. Har precis skrivit klart min examination också, underbart! Så nu kan jag slappa ordentligt! Fan vad livet känns underbart! :)

Today's

Kategori: Dagens outfit

 
 
 
Kanske vore på sin plats att köpa en system kamera för lite bättre bilder? ;)
 
Tröja - Gina Tricot
Klänning - Nelly
Halsband som egentligen är en nyckelkedja är köpt av min bror för flera år sedan

Today's necklace!

Kategori: Favoriter

 
Fann nyss detta coola halsband på nelly.com!
379 kronor! Riktigt sugen måste jag säga! Får ta en funderare men fan vad jag älskar't!

The final countdown!!!

Kategori: Allmänt

Jaaa nuu jävlar är det bara 7 dagar kvar till julafton om man inte räknar med idag då! Shit alltså, va tiden går fort, bara 14 dagar kvar tills det är nytt år också! Helt gaalet! Längtar i alla fall väldigt mycket nu efter julmaten, yummie! Tjuvstartade i och för sig i helgen men det var inte riktigt ett traditionellt julbord, haha! Måste bestämma mig vad jag ska ha på mig snart också, har dock ett alternativ redan och det lutar nog åt det med om jag hittar ett halsband som passar. Om inte så hinner jag pröva en hel del klädesplagg i alla fall dessa 7 dagar! 
 
Nu ska jag snart åka och jobba en stund! 
 
Bjuder på några webbcam bilder innan jag sticker, det var ett tag sen sist ;)
 
 
 
 
Ha en fortsatt trevlig måndag!
 
 

Today's

Kategori: Dagens outfit

 
 
Tröja - BikBok
Väst - Gina Tricot
Byxor - Dr Denim
Halsband - Vero Moda 
 
Är lite irriterad över att västen ser lite sne ut på andra bilden men fick inte riktigt till det.
Inte lätt att fota sig själv med självutlösare, haha! Ni ska bara veta vad jag kämpat!
Men jag gillar verkligen outfiten! 
 

Granen står så grön och grann i stugan.....

Kategori: Allmänt

 
...granen står så grön och grann i stugan
Tra-la-la-la-la, tra-la-la-la-la, tra-la-la-la-la, la-la!
 
Idag var mormor här på fika för att checka in vår snygga julgran och efter att hon åkt satte jag mig framför datan och plugga. Är faktiskt typ klar nu, ska bara skriva en sak till och sen renskriva på datan! Skönt! Ju fortare jag blir av med tentan desto fortare får jag jullov!! Wooohooo! Hoppas ni alla haft en trevlig 3:e advent! Inte långt kvar till julafton nu! 

En sammanfattning av gårdagens bravader

Kategori: Allmänt

Igår var det först skola mellan 13-16. Men vår grupp fick sluta redan vid 15 då vi var klara med uppgiften. Wohoo! Därefter åkte jag och Sahra med Sarah hem till henne där vi hade julbord. Efter middagen bänkade vi oss framför tvn med massa gotti gott och kollade Postkodmiljonären innan vi satte på Prometheus. Har varit lite nyfiken på den filmen sen jag såg trailern då den kom ut så förväntningarna på den var höga. Tyvärr så höll inte filmen måttet så mycket som jag hade velat men den var okej ändå! Det var i alla fall en mycket trevlig och mysig fredagskväll :)
 
 
 

13 december

Kategori: Allmänt

Ja jag började dagen med att plugga lite, gick bra så nästan klar nu ska bara renskriva allt på datan men det lämnar jag till helgen istället. Därefter åkte jag och jobba, jobbar som barnflicka åt två familjer i Stockholm och har gjort det i lite mer än 1 ½ år. Riktiga gullungar är dem alla! Blev dock inte jobb så länge idag så när jag kom hem passade jag på att plugga lite till, de jag inte kunde göra imorse på grund av icke levererad bok. Så nu känns det bra!
 
Nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar på att Revenge ska börja. Sjukt spännande nu! 

Tomorrow I would like to look like this!

Kategori: Favoriter

 
Halsband - BikBok
Skor - DinSko
Jeans - Cubus
Skjorta - Gina Tricot
Väska - Bubbleroom

Love love love

Kategori: Favoriter

 
Grymt snygga klänningar som kommit in bland Gina Tricots nyheter idag. Vill ha vill ha vill ha! 
Måste nog allvarligt talat beställa en av dem, men vilken svart eller svart/grå? 
 
349 kronor

Today's necklace!

Kategori: Favoriter

 
Kikade igenom BikBoks online shop och hittade detta halsband. Riktigt snyggt, skulle passa mycket bra i min smyckessamling. Problemet är bara, vilken färg? Silver? Guld? Eller båda?
 
199 kr

Å så var det andra advent!

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit med familjen och farmor och hälsat på i min kusins samt fasters nya lägenhet. Riktigt snygg! Där bjöds det på kladdkaka, bullar och pepparkakor. Mums filibabba. Sen vi kom hem vid 3 så har jag pluggat och gjort klart dokumenationen som ska redovisas imorn. Skönt! Nu orkar jag inte plugga mer utan tänkte slänga mig framför tvn och se vad som kommer på dumburken. Förhoppningsvis något bra, vet annars att Gossip Girl börjar vid 18. 
Imorn är det skola igen, ser väl halft framemot det, ska bli kul att träffa  "klasskamraterna" i alla fall. 
 
Åh, nu börjar jag bli hungrig också, ska gå och stressa på pappa lite!
 
Ha en trevlig andra advent!
:)

Lördag!

Kategori: Allmänt

Kom nyss hem. Har varit och hälsat på min mormor idag med min kusin. Länge sen vi sågs så det var mycket trevligt. Det bjöds på goo lunch, efterrätt och fika så snacka om att jag är mätt nu. Vi satt i alla fall och snacka om allt mellan himmel och jord. Dagen till ära så hade jag på mig mitt nya halsband från nelly som jag vet kommer bli en stor favorit!
 
 
Ikväll vet jag inte vad som händer, tar nog bara det lugnt skulle jag tro. 
Är helt slut efter två veckors praktik. 

I got a gift

Kategori: Allmänt

Idag var sista dagen på praktiken! Så tråkigt! Kommer sakna alla fina barn. Tur att jag kommer tillbaka i januari igen och då i fyra veckor :) Längtar redan, trivs mycket bra på förskolan! Som tack (så tog jag det i alla fall) fick jag en liten present, blev glatt överraskad hade inte väntat mig något alls! Men det var väldigt fint och snällt av dem och jag gillar den väldigt mycket! 
 
 
En handgjord kanna i ljusrosa med matolja i. När oljan är slut kan man ju använda den som prydnad eller som förvaring till något annat flytande. Woho!
 
Skönt med fredag i alla fall! 

News at Gina Tricot I would like to have!

Kategori: Favoriter

åååh du härliga väder som orsakat kaos i trafiken idag...

Kategori: Allmänt

 
 
Jaaa bilderna talar väl för sig själva. Fyfan vilket skit väder det har varit idag, herregud! Bävade för att gå ut efter praktiken. Usch usch, speciellt eftersom alla bussar var inställda! Lite panik fick jag då! Precis som mina medarbetare, haha! När jag sluta fick jag dock höra att vissa nacka bussar var igång, jippie tänkte jag och ställde mig vid busshållplatsen. Det stod ju ändå några där redan, då kommer det säkert en buss snart tänkte jag. Jag väntar och medan minuterna går försvinner människorna en efter en in i bilar dem lyckats vinka till sig och själv står jag kvar. Jag ger det 5 minuter extra utifall att men ingen buss kommer så jag bestämmer mig för att gå hem och börjar pulsera genom snön muttrandes för mig själv! Tar mig en bit och vad kommer susandes förbi mig då???!!! BUSS JÄVELN!!! SÅKLART!! ÅÅÅH, vad förbannad jag blev då! Ännu mer muttrandes och med snö i skorna går jag då vidare till närmaste busshållsplats, häller ut snön och ställer mig där och väntar för inte fan tänkte jag gå vidare och missa en buss till. Ingen buss kommer, jag får panik och beslutsångest och vet inte om jag ska stå kvar eller gå hem, tittar på klockan, får ännu mer panik. Precis när jag bestämt mig för att gå kör en bil in till kanten och en kvinnan vevar ner rutan och frågar om jag ska till Älta, JAAAAA skriker jag, varpå hon frågor om jag vill ha skjuts dit, JAAAAA skriker jag till svar igen med ett gärna efter förstårs. Snacka om att jag var lycklig, they made my evening. Ja så nu har jag liftat för första gången i mitt liv, haha. Snipp snapp slut så var denna hemska saga slut!
 

Rea på H&M

Kategori: Favoriter

Ja precis som rubriken lyder så fyndade jag igår på H&Ms online rea! Är nog första gången jag köper något på rea. Eller har nog gjort det nångång tidigare men det händer väldigt sällan då varorna som reas ut inte tilltalar mig. Fast då brukar det oftast gälla kläder, är smycken/accessoarer på rea kan jag go bananas! ;)
 
 
Väskan och guld halsbandet bloggade jag om i tidigare inlägg och de andra halsbandet var jag bara tvungen att ha. Tyvärr så var det bara accessoarerna på översta raden som var på rea men guld halsbandet kostade bara 99, så nästan rea där med. Åååh kollade nyss snabbt igenom H&Ms hemsida och hittade detta coola halsband, åååh vill ha vill ha vill ha. Äger inget liknande halsband heller, kanske mitt nästa köp? Kostar ju bara 149 ;) 
 

Yesterday's

Kategori: Dagens outfit

 
Klänning - H&M
Halsband - Glitter
 
Så här såg jag alltså ut igår när jag vandrade runt och julhandlade med Sarah. Vi började i stan men så var en julklapp jag tänkt köpa till min far slut på Åhléns, tråkigt nog. Men expediten tipsade om att varan kunde finnas kvar i Kista, så vi åkte dit och vilken tur varan fanns kvar. Lycklig jag blev. Så vi vandrade runt där i någon timme och satte oss sedan på ett fik innan vi drog oss hem. Har i alla fall lyckats köpa till 3 familjemedlemmar nu bara 1 kvar, känns skönt. Är dessutom väldigt nöjd över mina fynd!
 
På kvällen bänkade jag mig med pepparkakor och chokladbollar framför Hajen. Helt sjukt va hajen såg overklig ut men ändå bra gjort för att vara från 1975 ;)
 

1 December

Kategori: Allmänt

Igår var hela familjen ute och åt på grekisk restaurang på söder. Mycket mysigt och trevligt. Blev både förrätt, varmrätt och efterrätt, precis som det ska vara. Meningen är ju att man ska slå på stort då ett restaurang besök inte förekommer så ofta längre, tråkigt nog. 
 
 
Sen så lyckades jag missa premiären av Mysteriet på Greveholm - Grevens återkomst imorse. Vaknade precis då den sluta, typiskt, hade helt glömt bort att ställa klockan igår kväll. Jaja den kommer i alla fall igen ikväll 18.45 så då ska jag sitta bänkad. Resterande familjemedlemmar som såg julkalendern imorse sa att det var ett bra första avsnitt så nu hoppas jag klockan tickar fort ;)
 
1 december idag också och nu börjar nedräkningen till julafton, wohoo! Bara längtar efter all go julmat. Ska in till stan lite senare och handla julklappar, förhoppningsvis blir jag klar med julklappshandlingen idag också, så slipper man tänka på det sen. 
 
 
I år har vi köpt ett ljus som har två olika nedräkningar på vardera sida, lite roligare, från granit!