What doesn't kill you makes you stronger

Hej där...

Kategori: Favoriter

 
Ge mig typ nu! Fasen vilka snygga halsband! Dessa måste jag spana in mer! 
Alla halsband kommer från BikBok och finns även i guld. Men jag är en sucker for silver! 
 

Vill ha

Kategori: Favoriter

 
Älskar dessa halsband. Enkla men så snygga, precis som jag gillar't! Den till höger stod jag och pilla på idag, ångrar nu att jag inte köpte det....men men måste tänka lite på pengarna också man kan inte bara köpa och köpa. Synd, eftersom att det är så svårt att stå emot då jag inte kan få nog av halsband! 
 
 

Today's buy

Kategori: Shopping

Förutom massa nödvändiga grejer som schampoo, tvål, handkräm osv så fick jag med mig detta grymt snygga halsband hem från stan as well!
 
 
 
Glitter, 99 kronor! Kap eller vadå? :)
 
 

Today's

Kategori: Dagens outfit

 
 
 
 
Nyss hemkommen från en liten runda på stan och då såg jag ut såhär!
 
Kofta - H&M
T-shirt - Vero Moda
Byxor - Zara
Halsband - Ur och Penn
 

Wanna have

Kategori: Favoriter

 
Klickade mig in på Nellys hemsida och hittade detta halsband, riktigt snyggt! 
Jag tar gärna båda men helst det silvriga! Endast 99 kronor, kanske blir en beställning? Om jag nu inte hittar något liknande inne på Glitter som jag tänkte besöka i helgen! :)
 
 

Today's tip...

Kategori: Favoriter

 
Är dessa två toppar från Gina Tricot, 199 kr/st!
Jag vill ha båda två typ nu! Sjukt snygga!
 
 

23 Januari

Kategori: Allmänt

Första dagen på praktiken, sitter på min rast just nu. Vi var ute ett tag imorse och fyfan vad kallt det var/är!!! Mina fötter blev så kalla att jag trodde att dem skulle ramla av, haha och ändå hade jag sockor på...Slutar vid 16.00 idag, därefter funderar jag på att följa med brorsan på öppet hus på högstadiet jag tidigare gick på. Vore ju kul att se hur det ser ut nu ;) Men det beror helt på om jag är tillräckligt pigg eller ej men dem skulle bjuda på gratis mat där och vem är dum att tacka nej till det?? Matvrak som jag är ;) 
 
Vi hörs senare!! 
 
 
Update: Följde aldrig med på öppet hus, var inte i toppform för något sådant efter denna långa dag! ;)
 
 

Nothing is worth more than this day

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag och äter lite lunch, ska snart åka iväg till skolan. Introduktion för nya terminen idag, spännande! 
 
 
 
Älskar förövrigt budskapet/citatet på min topp idag!
 
 
 

Jag behöver verkligen....

Kategori: Favoriter

 
nya koftor!! Det är ett måste, har inga har jag märkt! Bara korta modeller men vill ha lite längre och då i färgerna grått, svart samt vitt. Färger som passar med allt! Detta får bli mitt nästa köp! :) Koftorna ovan kommer från H&M.
 
 

Today

Kategori: Dagens outfit

Jag har precis kommit hem från stan efter en mycket mysig och trevlig lunch med Josefin. Vi blev sugna på pizza buffé så vi slog oss ner inne på Pizza Hut. Där satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord. Därefter gick vi snabbt in på kicks innan vi åkte hem. Eftersom att jag är så dålig på att komma ihåg och ta bilder så får ni istället se dagens outfit och en ego pic på mig som jag lyckades knäppa när jag kom hem ;)
 
 
 
Kofta - H&M
Tröja - Gina Tricot
Halsband - Ur och Penn
Byxor - Zara
 

16 Januari

Kategori: Favoriter

 
Okej, hur jävla snygg är inte den här bomberjackan från Gina Tricot? 
Ge mig, tack! 499 kronor!

Life is simple, don't make it complicated!

Kategori: Allmänt

Ja imorse var det skolan som gällde och redovisning av vårt snygga projekt vi hållt på med. Att göra om eller förbättra en förskola. Det gick bra. Därefter så åkte jag, Sahra & Sarah in till stan för att möta upp Jasmine för en lunch på Vapiano. Där satt vi och pratade om allt och inget några timmar, lika roligt och trevligt som alltid :)
 
 
Åååh det bara vattnas i munnen på mig när jag kollar på bilden! Tur att det snart är dags för middag! Haha! Jag förstår inte hur jag hela tiden kan vara så hungrig, fattar verkligen inte! Äter ju lika mycket som karl tycker jag ibland!!! Anyone with the same problem? 

14 Januari

Kategori: Allmänt

Ja jag kan ju börja med att berätta vad jag gjorde i lördags och söndags. I lördags fyllde min barndomskompis år så då bjöd hon på middag och lite fest. Mycket trevligt och roligt var det i alla fall :) Igår då så var jag duktig som åkte och tränade på morgonen. Trodde först inte att jag skulle orka men flög nästan upp ur sängen så pigg var jag, då! Jag körde hårt men när jag kom hem slog tröttheten till och jag somnade i min säng några timmar, haha! Mycket behövande kan jag säga! 
 
Idag då så var jag först i skolan med min grupp. Vi gick igenom vår redovisning inför onsdag. Därefter åkte jag raka vägen hem, åt lite lunch samtidigt som jag pluggade lite på datorn.  
 
 

Yesterday

Kategori: Allmänt

Igår så var jag först i skolan med min grupp och arbetade på vårt grupparbete. Vår uppgift var att först besöka två olika förskolor och därefter välja en av dem som vi vill förbättra miljön på. Gårdagen bestod alltså av att klippa och klistra och vårt slutresultat har ni här...
 
 
Snyggt eller hur? ;)
 
 
Senare på kvällen så var det discobowling som stod på schemat med brudarna, där ett oskyldigt spel blev till blodigt allvar, haha! Mycket roligt och trevligt var det i alla fall.
Och fantastiskt bra partymusik. Måste göras flera gånger.
 
 

Plagg jag inte tackar nej till!

Kategori: Favoriter

 
Gina Tricot levererar! Detta ovan vill jag gärna ha eller i alla fall något av det. 
Syns det att jag gillar grått? ;) Haha!

8 Januari

Kategori: Allmänt

Ja vad har hänt idag då? Jo jag har operarat bort en av mina visdomständer. Det gick bra men var rätt så nervös i början, så nervös att jag fick lite skakningar i händerna, haha! Så blev tvungen att fokusera på att andas och slappna av, funkade efter ett tag! Bedövningen har nog försvunnit helt nu, tror jag i alla fall, börjar få lite ont så då måste den släppt. Har suttit med en kompress i min mun sen jag kom hem eftersom att det aldrig slutar blöda. Såå jobbigt. Sen så har jag varit grymt hungrig i hur många timmar som helst men har varit tvungen att vänta minst 2 timmar efter operationen för få äta och nu har dem gått plus lite till. Men det blir bara en drickbar yoghurt kommer göra för ont att tugga! 
 
Ikväll ska jag kolla på, så blev vi svenska hollywoodfruar! Ser verkligen framemot det!
 
 
 
Adjö! ;)
 
 

7 Januari

Kategori: Allmänt

Ja idag har det väl egentligen inte hänt så mycket. Kom hem rätt tidigt imorse från Sofia som jag sov över hos. Vi hade en mycket mysigt och trevlig kväll igår med god middag, skräck (the cabin in the woods) och gotti gott till det. När jag kom hem åt jag lite lunch, kolla lite tv innan jag åkte iväg igen, först till skolan för att se vad en kurslitteratur bok kosta som jag ska använda i nästa kurs. Priset var rätt saftigt så jag kommer nog att beställa, tjänar några lappar då! Därefter hade jag lite dötid att utnyttja innan jobb så jag traskade runt inne i Ringen och kollade butiker. Kom därifrån med en enkel t-shirt i snyggt material från H&M. 
 
Nu kollar jag på Bones!
 
 
 
 

Dagens vill ha begär

Kategori: Favoriter

 
Nyinkommet bland Gina Tricots nyheter. Så snygg, GE MIG! 
199 :- Finns i fler färger.

Yesterday and today

Kategori: Allmänt

Igår var det 50 års kalas som gällde. Det blev tårta på tårta, först en egengjord smörgåstårta till middag och därefter gräddtårta till efterrätt + cheesecake, sockerkaka m.m. En kväll fylld med både tårar och massa skratt som vanligt då när släkten träffas. Nu syftar jag dock på de sistnämnda ;) Mycket trevligt 50 års galej!
 
Dukat väldigt fint hade hon också gjort!
 
Idag på morgonen så åkte jag och tränade med Emelie och hennes kompis Gabbi! Fyfan vilket pass alltså, vi var helt slut efteråt! Men det är väl så det ska vara, haha! Snart ska jag åka till Sofia som jag inte sett på evigheter känns det som, där vi ska ha mysmiddag och filmkväll. Välbehövligt efter det hårda träningspasset ;)
 
Ha en trevlig söndag!

Önskeoutfit i sommar

Kategori: Favoriter

Ja jag har börjat längta rejält till våren och sommaren nu! Har tröttnat på vintern och snön, synd bara att den inte är över förren om 2-3 månader. Aja, för att inte sitta och deppa över att våren/sommaren inte är runt hörnet än så sitter jag och fixar ihop outfits som jag gärna vill ha på mig den årstiden! Börjar med den nedan...
 
 
Alla produkter från H&M igen. Ballerina skorna kan jag inte släppa, kanske blir ett köp? Men shortsen och toppen måste jag bara ha, hoppas dem finns i butik, har ett fint litet presentkort som väntar på att användas!

Hur jag skulle matcha

Kategori: Favoriter

 
Jag har en väldigt enkel stil som jag gärna kompleterar med ett snyggt halsband! Därför skulle jag matcha byxorna jag bloggade om i tidigare inlägg med det här! Simpelt men snyggt!
Alla produkter är från H&M.

I want

Kategori: Favoriter

 
Fick hem H&Ms vår katalog igår! Och faasen vad mycket snyggt det fanns! Men dessa byxor ovan slog nog allt. Jag har letat så jäävla länge efter ett par sådana byxor!!! Problemet är dock om jag ska beställa eller inte? Jag har egentligen köp stopp men jag vill verkligen ha dem! Å sen så har H&M fri frakt fram till på söndag så det vore ju dumt om man inte tog chansen. Åh får fundera, måste ju spara pengar men det lutar nog åt en beställning i alla fall. Aja, vi får se! :)
 
299 kr!

2013's mål

Kategori: Allmänt

Funderade först på att skriva löften men kom sedan på att då kommer jag aldrig att lyckas uppfylla dem, har ju inte gjort det något annat år i alla fall så varför skulle detta vara ett undantag? Man känner mer press när det är löften och besvikelsen blir ju stor när man tittar sig själv i spegeln i slutet av året och inser att man ser värre ut än i början av året. Så mål fick det bli istället! Och här kommer dem:
 
1. Komma i form och bli bättre på att träna.
 
2. Äta mindre onyttigt och mer nyttigt.
 
3. Dra ner på shoppingen.
 
4. Spara mer pengar!!!
 
Ja detta var då mina mål. Känner mig redo och faktiskt taggad till tusen att nå dessa mål nu!
Ett av dem börjar jag med idag också, nämligen den första.
 
 
Thumbs up for that!
 
 

What I did last day of 2012

Kategori: Allmänt

Nyårsafton spenderades med fina Jasmine som jag inte hade träffat på flera veckor, så det var ju dags! Vi åt först på en mysig kina restaurang på Mariatorget där den ena skrattsalvan överröstade den andra. Därefter gick vi hem till Jasmines syster där det bjöds på champagne och massa gott innan kvällen avslutades vid slussen med resten av befolkningen för att fira in det nya året! Där träffade vi även på två trevliga killar från Amsterdam som gav oss våra nyårs(kind)pussar, haha! Hade en fantastiskt rolig och oförglömlig kväll! :)
 
 
Innan vi skulle gå från kina restaurangen så fick vi varsin fortune cookie! Hoppas min slår in ;)