What doesn't kill you makes you stronger

H&M favoriter

Kategori: Favoriter

 
I wanna have it all! Give it to me baby!

Hej mitt vinterland...

Kategori: Allmänt

Ja och så var vintern här! Inget stort fan av vintern men har ändå svårt att inte tycka det är mysigt med snö. Ingen jul utan snö. Å hellre snö än regnblask som det varit de senaste dagarna i alla fall. Och nu börjar snart julkalendern också som jag i år ska följa. Det är ju en remake på 90-talets Mysteriet på Greveholm som ska visas. Måste bara kolla för att se om den är lika bra som den första som var/är en av de bästa julkalenderna, någonsin! Dock brukar det aldrig vara så but who knows maybe this time :) Så klockan 6.00 på lördag på Barnkanalen har Mysteriet på Greveholm - Grevens återkomst premiär! Men redan då kommer jag nog inte att sitta bänkad framför tvn, lär behöva sova ut efter denna händelserika vecka. 
 
 
 

"Nytt" rum nya saker

Kategori: Favoriter

Ja jag har ju planerat i flera års tid att jag ska tapetsera om mitt rum. Ja det har ju gått sådär med det. Haha. Vill inte ha kvar den lila färgen med border högst upp som jag har nu. Passar inte mig längre. Vill ha vitt, mycket snyggare. Som sagt så har ju tapetseringen inte blivit av, har skjutit upp och upp och upp hela tiden MEN nu så, nu jävlar ska det fixas! På söndag ska vita tapeter köpas och nästa helg förhoppningsvis eller efter jul så ska det vara klart :) Till den nya tapetseringen och mitt "nya" rum (när de är klart så klart;) vill jag införskaffa lite nya inredningsprylar som dem här nedan!
 
 
Lampa, nattduksbord och vägghylla från ikea.
Kakfat (eller smyckesfat som jag kmr använda det som) och glasburk från granit.

Ny beställning

Kategori: Allmänt

 
I helgen gjorde jag beställning på dessa varor och det är nu på väg till mig! Wohoo!
Tröjan är från H&M och halsbanden från Nelly.  
 

One month till christmas

Kategori: Allmänt

Helt galet faktiskt! Bara EN månad kvar till julafton! Fan vad tiden gått/går fort. Snart nytt år också!!! Åh jag som inte ens har börjat köpa julklappar, kanske dags att göra de så man slipper trängas med sista minuten människorna ;) Men vad ska man köpa då? Ännu svårare ju, ååååh! Måste börja fråga runt!
Längtar i alla fall väldigt mycket, speciellt efter julmaten, yummie! Sitter just nu och lyssnar på julmusik, love it, sen är jag så glad att Vinyl 107,1 bara spelar jullåtar fram till jul nu! Woohoo, så mysigt! Pricken över i:et vore ju om det kommer lite snö också, i wanna feel some christmas feelings! 
 
Om en vecka är det 1:a advent, då får man julpynta, jiiihaaa! 
 
 
 
Kom hem för en timme sen eller två, har sovit hos min kusin i natt. Väldigt trevligt. Hon hade redan julpyntat och gjort det mysigt med tomtegardiner, ljusstakar, små tomtar, tomteduk osv. Så nu kliar det i fingrarna på mig, vill också! Igår käka vi tacos till middag å sen blev det gotti gott framför fredagen den 13:onde. Idag tog vi en promenad till stan för att gå bort allt de onyttiga vi åt igår, haha. 
 
  
 

Yesterdays outfit!

Kategori: Dagens outfit

 
Kjol - H&M
Tröja - H&M
Halsband - KappAhl

Fredag!

Kategori: Allmänt

Ja idag så var det först skola mellan 13-16. Sjukt segt, alltid varit ledig på fredagar tidigare så kändes lite konstigt. Inte så att man jublade när man steg upp ur sängen imorse. Men men, efter seminariet var det meningen att jag och josefin skulle plugga men det gick ju inte så bra, haha. Inte så konstigt egentligen med tanke på den intensiva lektionen vi hade. Våra huvuden var ur funktion. Men vi åkte i alla fall in till stan och satte oss på ett fik i gallerian med varsin cola å biskvi och snackade lite.
Mycket trevligt! :) 
 
Ja ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, troligtvis mysa framför tvn för något annat orkar jag inte med! Såg att det kommer 3 bra serier vid 21, Morden i Midsomer, Grimm och CSI Miami, åh vilken ska jag välja? kommer att ha beslutsångest. Åh vilket dilemma, haha!
 
Åh nu höll jag nästan på att glömma, innan jag åkte till skolan idag så hängde jag med pappa till Sickla och sprang in på granit och köpte mig denna fina koffert. Perfekt att förvara mina skor i! 
 
 
 
Granit, 649 kronor! Finns i vit och svart. Dock fick jag den för 519 då jag hade rabatt kupong på 20%, fantastiskt! :) Kanske ska tilläggas att den finns i en storlek mindre också för 529 kronor! Funderar starkt på att köpa den med eller önska mig den i julklapp. Jävligt snygg i alla fall å passar in så bra i mitt rum! 

Dagens outfit

Kategori: Dagens outfit

 
Det här har jag haft på mig idag! 
 
Topp - Gina Tricot
Kjol - H&M
Linne - Gina Tricot
Kofta - Gina Tricot
Halsband - KappAhl
 
Sen hade jag ju självklart strumpbyxor också!

Dagens vill ha begär

Kategori: Favoriter

 
Halsband - Nelly
Döskalle linne -.Gina Tricot
Jacka - Lindex
 
Funderar starkt på att köpa allt (vill köpa allt), men vi får se hur det blir med de :)
 

Dagens outfit

Kategori: Dagens outfit

 

 
 
Spetsklänning - Nelly
Kofta - Gina Tricot
 
 

Måndag!

Kategori: Allmänt

Vilken dag! 
Dagen började med att jag och sahra åkte hem till sarah och pluggade några timmar. Gick lite segt i början men vi kom igång efter ett tag. Skönt men så jävla jobbigt att det ska vara så svårt att förstå ibland aja. Sarah bjöd på god lunch innan jag drog vidare på jobb. Kom hem för ett tag sedan, hoppade direkt in i duschen och slängde mig därefter på sängen med böcker och block å fortsatte plugga. Har fått ner en del nu, så är på rätt väg! Woho! Känner att orken börjar tryta nu så bestämt mig för att sluta. Har stora problem med att plugga sent på kvällen, huvudet slutar fungera vid den tidpunkten. Jaja inge mer pluggsnack nu!
 
 
 
 
Just nu sitter jag och myser i min nya sköna pläd och tar bilder med webbcamen som jag helt glömt bort att jag hade! Riktigt skoj! Haha. 

Måste bara dela med mig av denna bild. Kan inte sluta skratta, haha

Kategori:



Helgens bravader!

Kategori: Allmänt

Ja jag kan ju slänga mig in direkt och börja skriva om helgen som varit!
 
Fredag: Då firade jag min fina vän Sarah som fyllde 23 med ett gäng härliga tjejer. Först blev det super god middag, lite drinkar och mys hemma hos henne innan det efter mycket om och men blev en utgång till Solidaritet. Där skakade vi loss och hade kul innan vi drog oss tillbaka några timmar senare. En toppen kväll tycker jag!
 
            
 
Födelsedagstjejen ser ni på bild 5 och till höger :)
 
 
Lördag: Jaa, efter några timmars sömn så orkade jag inte ligga kvar och dega i sängen. Hatar att sova bort hela dagen, får lätt panik då. Man vill ju ta vara på den lediga tiden man får/har. I alla fall käkade lite frukost, hoppade in i duschen för att fräscha till mig och bestämde mig därefter för att åka med familjen och titta på lillebror när han spela innebandy match. Inget som händer särskilt ofta eller alls för den delen. Innan matchen börja tog jag ett varv i nacka forum, där Mora Träsk uppträdde, fan vilket drag! Älskade dem när jag var liten. I alla fall, kom ut därifrån med en svart plisserad långkjol från Vero Moda som jag ska ta kort på senare. I innebandy matchen så kammade brorsans lag hem segern med hela 11-3. Spännande match har aldrig sätt så många spelare flyga hit å dit, haha! Liknade nästan en rugby match! Lördagskvällen spenderades framför tvn med en super god efterrätt.
 
 
 
Söndag: Jaa idag har jag inte gjort mycket alls, bara degat framför tvn och kollat på Scooby Doo. Eller jo jag tog en powerwalk med brorsan till konsum och tillbaka eftersom att vi saknade några ingredienser till mini pizzorna han skulle göra. Supergoda var dem! :) Har faktiskt pluggat lite också, weei, cred till mig, ingen ork men tvingade mig själv ändå! En klapp på axeln för det. Ikväll blir det än en gång bara mys framför tvn och min brittiska favoritserie Morden i Midsomer. Den är ju så jäkla bra! 
 
 

Here we go again

Kategori: Allmänt

Jaaa då har man startat blogg igen efter några års uppehåll. Har saknat det lite faktiskt måste jag erkänna.
Min blogghistorik dock har varit mycket intressant, upp och ner hela tiden. Man kan säga att jag är "kung" på att starta och avsluta och sen starta nya bloggar igen. Så som jag ett flertal gånger gjorde tidigare då jag bloggade. Vill inte ens veta vilket nummer denna är/kommer att bli, men kan inte låta bli att räkna ändå, kan detta vara nummer 10 tro? Anledningen till varför jag raderade så mycket och sen ångra mig och startade en ny var för att jag helt plötsligt tappade intresset men att det sen nästan lika snabbt som det försvann kom tillbaka igen. 
 
Men denna är här (förhoppningsvis) för att stanna! Har kommit fram till att om man nu tröttnar så är det ju alltid kul att ha kvar så att man kan gå tillbaka och läsa vad man skrivit samt gjort. Det ångrar jag mest just nu, för fan vad kul det hade varit att läsa alla mina tidigare bloggar. Aja, kan inget göra åt de nu i alla fall, varför dalta då?! 
 
Nu är jag redo för nya tag och intresset får fan inte tryta denna gång! ;)